Het vergaren van additionele informatie over niet alleen het EK handbal, maar ook alles wat met de sport te maken heeft, is tegenwoordig wel flink vereenvoudigd dankzij de vele websites die er aandacht aan besteden. Het is daarbij wel van groot belang, dat de informatie zo accuraat als mogelijk wordt weergegeven en dat alle nieuwtjes er te vinden zijn. Zo blijft de bezoeker van zulke sites goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en valt er altijd nog wat bij te leren. Onderstaande top websites zijn dan ook met zorg uitgekozen:

  • www.scoreboard.com : er is altijd wel sprake van wedstrijden die er gespeeld worden en is het dan wel leuk wanneer je terecht kan op een website waar niet alleen de uitslagen gelijk te vinden zijn, maar ook de wedstrijdschema’s.  Zo weet je gelijk wat er te wachten staat  en is het duidelijk dat de informatie aangepast wordt aan de actuele situatie. Een bijkomend voordeel is gelijk, dat er ook over tal van andere sporten zoals tennis en voetbal, informatie te vinden is. Handig dus om altijd wel een kijkje te nemen.
  • www.handbal.nl : de naam spreekt al voor zich en gaat deze website dus specifiek over handbal. De nadruk wordt er gelegd op alle aspecten van deze sport en zijn dat wel veel meer dan je zou verwachten. Dat is maar goed ook, omdat het een complete weergave van de sport aan het groter publiek toont en dat nu wel de bedoeling is.  Van de wedstrijden tot aan een shop waar er leuke spullen te kopen zijn, op www.handbal.nl is dat alles wel te vinden en wordt alle informatie er op een prettige en overzichtelijke wijze weergegeven.
  • www.handbalinside.nl : er moet toch wel altijd sprake zijn van een informatiestroom die niet alleen zo compleet als mogelijk is, maar waar men toch op een objectieve manier te werk gaat. De uitslagen bijvoorbeeld, maar ook de laatste nieuwtjes. Zo lees je ook, dat er nogal veel plaats vindt binnen de wereld van handbal en Nederland daarin wel een grote rol vervuld.
  • www.ekvrouwen.nl : handbal is nu eenmaal een sport die voor alle groepen binnen de maatschappij open staat en wordt er deze site extra aandacht besteedt aan de vrouwen die deze sport uitoefenen. Het vraagt nu eenmaal om veel offers die er gebracht moeten worden en is er op de site ook van alles te lezen over de spelers zelf. De ontwikkelingen internationaal en de rol van Nederland daarin worden ook ruim belicht en wordt gelijk een overzicht gegeven van de vele wedstrijden die gespeeld zullen worden, ook met het oog op het WK handbal.
  • www.hetlaatstehandbalnieuws.nl : zoals al uit de naam van de website te lezen valt, lees je er hier alles over, van de laatste ontwikkelingen tot wetenswaardigheden over de sport. Alles wordt op een prettige wijze weergegeven en zijn alle artikelen uitgebreid. Wie naar wat meer informatie zoekt, kan ook in het archief duiken en zo nog meer te weten komen, ook de vele wedstrijdverslagen. Alle relevante categorieën worden er apart belicht en vindt je er zo informatie over opleidingen en competities.
  • www.handbalstartpunt.nl : Handbal is nu eenmaal een sport die wereldwijd door grote groepen belangstellenden worden uitgeoefend en is het daarom altijd wel leuk wanneer je er alles over kan lezen. Op deze website wordt er niet alleen aandacht geschonken aan alles wat er in Nederland gebeurd op het gebied van handbal, maar alle andere landen in de wereld waar men zich ook heeft gestort op deze sport. Interessant zijn ook de wedstrijdverslagen en gaan die helemaal terug tot op alle lokaal gespeelde wedstrijden. Meld je aan om het laatste nieuws via de mail te ontvangen.

Met alle bovenstaande Top websites, is het verkrijgen van informatie over handbal dus voor iedereen weggelegd en mag er nooit sprake zijn van onduidelijkheden. Het leuke van de meeste websites is, dat ze de mogelijkheid bieden om het contact op te nemen en zo altijd nog meer te weten te komen of zelf  suggesties naar voren te brengen.