Met zoveel dat er staat te gebeuren op het gebied van het Europees kampioenschap handbal, is het ook goed om te weten wie er allemaal achter deze site staan. Het moet wel om personen gaan die er wel kaas van hebben gegeten en zelfs voor de leek in staat zullen zijn om met alle nodige informatie te verstrekken, niet alleen om meer te weten te komen over de wedstrijden, maar ook om zelf “aan de slag te kunnen”. Handbal is namelijk een sport die niet alleen zorgt voor  alleen voldoende fysieke activiteit, maar ook het ontmoeten van veel mensen. Dat verruimt nu jouw blik op de wereld en zorgt altijd weer voor het gezellig samenzijn. Echt een teamsport dus, die voor langdurige vriendschappen zorgt en ook nog altijd goed te combineren is met jouw werk of studie. Het aanwakkeren van de belangstelling en het duidelijk maken van de regels van handbal, maken natuurlijk ook deel uit van het doel dat met deze website wordt nagestreefd.

Kennis over de sport is er dus wel voor nodig

Hetgeen wij willen bereiken, is alleen mogelijk dankzij een flinke dosis ervaring en is dat bij ons natuurlijk wel het geval. Het gaat al helemaal terug in onze jeugdjaren waarbij er al kennis gemaakt mocht worden met deze prachtsport en was het duidelijk, dat er meer gedaan moest worden om de informatiestroom naar het groter publiek, aan te pakken. Het zelf beoefenen van handbal zorgde niet alleen voor meer inzichten, maar werden ook de nodige contacten gelegd om er meer over te weten te komen. Zowel nationaal als internationaal gaat het om een sport die nogal grote belangstelling geniet en mag het Europees kampioenschap dan ook als een waar hoogtepunt worden beschouwd. Het is altijd wel leuk wanneer er successen geboekt kunnen worden en komt dat niet in de laatste plaats door de inspanningen van de spelers en het teamwerk. Daar is er bij ons ook sprake van en is het wel te merken aan de wijze van invulling die er wordt gegeven aan de website.

Daar mag iedereen ook deel van uitmaken

Volleerd zijn wij zeker nooit en is het daarom altijd wel leuk, dat we ook graag horen van wat anderen over deze sport denken. Zo kan er een goed beeld worden gevormd over alles wat er nog gedaan kan worden aan het verbeteren van de sport. Met de juiste aanpak wordt er namelijk invulling gegeven aan de wensen die er nu eenmaal onder velen van ons spelen en wordt de sport op een hoger niveau gebracht. Geven en nemen is het dus en telt ieders mening mee. We proberen daarom ook steeds te komen met nieuwe informatieve artikelen en wordt alles wel duidelijk op het gebied van handbal. Ook op het gebied van het Europees kampioenschap, is het duidelijk dat er zoveel als mogelijk informatie verstrekt zal worden. Vragen en/of suggesties zijn bij ons altijd welkom en moet dit er alles wel voor zorgen, dat handbal een sterke groei door moet maken, niet alleen in Nederland, maar ook de rest van Europa.